Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، جعفر مهراد در گفتگو با مهر کفت: بر اساس چارت رتبه بندی پژوهشگران پراستناد وبومتریکس نام یک استاد برجسته از دانشگاه تهران در بین پژوهشگرانی است که فعالیت های تحقیقاتی وی توسط جامعه علمی و دانشگاهی جزو پراستناد ها بحساب می آید.

وی افزود: چارت پژوهشگران پراستناد وبومتریکس سال ۲۰۱۸ مبتنی بر اطلاعاتی از پروفایل های عمومی استادان و پژوهشگران دانشگاهی در گوگل اسکالر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: این رتبه بندی حاوی اسامی ۳۱۶۰ پژوهشگر پراستناد است که حداقل ۱۰۰ مقاله پژوهشی آنها توسط حداقل۱۰۰ پژوهشگر دیگر به عنوان رفرانس های معتبر مورد استناد قرار گرفته است.

مهراد عنوان کرد: شاخص اچ، سنجه ای در سطح نویسنده است که بر اساس آن تولیدات و تاثیر استنادی انتشارات یک دانشمند یا پژوهشگر اندازه گیری می شود.

وی اظهار داشت: این رتبه بندی شامل شاخص اچ و استنادها تا اکتبر سال ۲۰۱۸ میلادی است. استادان و پژوهشگرانی که اسامی آنها در چارت رتبه بندی قرار دارد، اعم از درگذشته یا در قید حیات، بر اساس دانشگاهی که بدان وابسته هستند رتبه بندی شده اند.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام خاطرنشان کرد: طبق چارت رتبه بندی پر استناد ترین پژوهشگر جهان دکتر سولومون اسنایدر از دانشگاه جان هاپکینز با شاخص اچ ۲۷۹ و تعداد ۳۵۷/۲۳۸ اتحاد است.

مهراد تاکید کرد: پژوهشگر و دانشمند برجسته جمهوری اسلامی ایران علی فهیم از دانشگاه تهران در میان برترین اساتید این رتبه بندی است. این استاد دارای شاخص اچ ۱۲۱ است. آثار تحقیقاتی وی ۷۹۵۴۹ بار مورد استناد قرار گرفته است. رتبه وی در بین ۳۱۶۰ پژوهشگر پراستناد جهان ۱۴۲۲ است.

وی گفت: اسامی تعدادی از دانشمندان کشور های منطقه نیز در چارت رتبه بندی و در میان ۳۱۶۰ دانشمند پراستناد جهان قرار دارد.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم حهان اسلام افزود: از جمهوری ارمنستان هاکوپیان هراچیا از انستیتو فیزیک ایروان رتبه ۹۸۶ را بدست آورده است.

مهراد اظهار داشت: حافظ حورانی از مرکز ملی فیزیک اسلام آباد رتبه ۱۰۴۰ را کسب کرده است. دومین پژوهشگر پراستناد پاکستان تیمور خورشید نام دارد. رتبه این پژوهشگر ۱۵۴۰ است.

وی گفت: رتبه های ۱۲۴۱ و ۲۳۰۰ پراستناد ترین پژوهشگران جهان در اختیار Ali Ellithi و Amr Radi به ترتیب از دانشگاه قاهره و دانشگاه عین الشمس مصر است.

این استاد دانشگاه شیراز گفت: دو پژوهشگر از دانشگاه شارجه به ترتیب Qutayba Hamid و Rachik Soualah رتبه های ۱۳۴۴ و ۱۹۵۵ را در دست دارند.

مهراد افزود: عربستان سعودی در چارت رتبه بندی پژوهشگران پراستناد جهان دارای ۴ دانشمند، هندوستان دارای ۸ دانشمند و ترکیه نیز دارای ۱۰ دانشمند پراستناد است.

وی خاطرنشان کرد: جایگاه مراکش در بین کشورهای اسلامی از نظر رتبه حائز اهمیت است. پژوهشگر پراستناد مراکش Fsrida Fassi در دانشگاه محمد پنجم رتبه ۳۴۸ پژوهشگران پراستناد جهان را کسب کرده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رتبه بندی وبومتریکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند

همشهری آنلاین: در این روزهای حساس و به یادماندنی که تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های مختلف به ویژه دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از مردم غزه، توجه رسانه‌ها و مردم جهان را به خود جلب کرده، بازخوانی برخی وقایع مشابه در تاریخ خالی از لطف نیست. بی‌گمان این صحنه‌ها در طول سال‌ها فعالیت ضدصهیونیستی آزادیخواهان جهان کم‌نظیر است، اما نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که در طول هشتاد سال جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین، با اوج‌گیری این جنایت‌ها اعتراضات جهانی به ویژه دانشجویی هم در اقصی نقاط جهان گسترش یافته است. در یکی از این اسناد که در گنجینه اسناد مرکز اسناد انقلاب اسلامی نگهداری می‌شود گزارشی از ساواک در مهر ماه سال ۱۳۴۹ به چشم می‌خورد. در این سند به اجتماع دانشجویان ایرانی، امریکایی و عربی در حمایت از فلسطین در دانشگاه کلمبیا پرداخته شده است.

متن این سند بدین شرح است:

« روز جمعه ۴۹/۷/۲۲ ساعت ۷ بعدازظهر دانشجویان ایرانی، دانشجویان آمریکایی، دانشجویان عرب که در حدود پانصد نفر می‌شدند در سالن نمایش دانشگاه کلمبیا اجتماع کردند. این اجتماع فقط بخاطر پشتیبانی از فلسطین تشکیل شده بود و دانشجویان ایرانی شرکت‌کننده عبارت بودند از ۱-حسن حلبیان ۲-علی‌اکبر زارعیان ۳-علی‌اصغر زارعیان ۴-دکتر محمدعلی خوانساری ۵-مجید سیادت ۶-دخی شعشعانی ۷-کیومرث ثابتیان ۸-فریدون دانش ۹-احمد شایگان ۱۱-هادی کیلک ۱۲-حسین زادنیا. ابتدا چند دانشجوی امریکایی سخنرانی کردند و بعدا احمد شایگان بزبان انگلیسی سخنرانی نمود. ضمنا در موقع سخنرانی یکی از دانشجویان آمریکایی گاز اشک‌آور پخش شد که تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان مجبور بترک سالن شدند. نظریه نمایندگی. صحت خبر تائید میشود.»

کد خبر 849193 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو دفاع - بسیج دانشجویی خبر ویژه ایران و فلسطین فلسطین

دیگر خبرها

  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود